Sedinta de osteopatie Osteosan

La Osteosan intro singura sedinta se deschide un dosar cu date si anamneza personala, dupa care se efectueaza tratamentul osteopatic.

Mai intai, osteopatul face o anamneza, ceea ce ii permite sa inteleaga problema pacientului, excluzand astfel o afectiune grava ce nu este de competenta sa. Dupa o cercetare atenta a corpului, el va cauta prin palpare si teste specifice, tesuturile, care sunt in restrictie de mobilitate si va stabili cu precizie un, diagnostic osteopathic. Initial lipsita de mobilitate si functionalitate, structura care reprezinta leziunea osteopatica, va fi liberata si reintegrata in unitatea functionala a corpului. Datorita capacitatii de plasticitate, se va provoca un efect de domino in tot corpul ceea ce va ameliora functionalitatea ansamblului. Schimbarea incepe deja pe masa de tratament, in citeva secunde,dar ea se continua de-a lungul a 2 saptamani.

Tratamentul, deci liberarea leziunii osteopatice, se efectueaza printr-o succesiune de manipulari blinde, functionale. Exista si alte tehnici osteopatice care pot fi intrebuintate, insa in mult mai mica masura.

Actiunea practicianului este rezultatul unei simbioze intre mainile si gandirea sa. Mainile recolteaza informatiile date de tesuturi in urma testelor si palparii corpului, iar mintea sa inregistreaza si compara aceste informatii, le analizeaza si stabileste diagnosticul osteopatic, dupa care ia o decizie terapeutica tinand cont si de anamneza. La sfarsitul sedintei, corpul pacientului va resimti un mai bun echilibru total al tesuturilor, declansand vindecarea. Inspirat dupa conceptul COE, Osteosan este la ora actuala singura metoda care se practica astfel.Osteosan adoarme copiii...Metoda Osteosan are asupra organismului un triplu efect:

  1. curativ, a se citi indicatiile de mai jos;
  2. regenerativ: amelioreaza functionalitatea fizica, psihica, concentrarea si coordonarea sistemului nervos, dar si a organelor interne;
  3. preventiv, in urma unei mai bune organizari corporale.

In ce situatie se poate consulta?

Indicatiile sunt multiple:

La adulti de toate varstele: dureri de spate, torticolis, sciatica, hernii discale, dureri de brate sau picioare, migrena, pierderi de echilibru cu cazaturi frecvente, astm, diminuarea auzului, sinuzita, ciclul dureros, retur venos dificil al gambelor, hemoroizi, disfunctii urinare, incontinenta, adenom benign al prostatei, unele cazuri de hipertensiune arteriala primara, tulburari digestive, entorse si alte traumatisme etc.
Ajuta in bolile de Parkinson si scleroza in placi.

La nou nascuti: toate deformatiile craniului, tinuta incorecta a capului, agitatie, plansete, tulburari ale somnului si digestiei, regurgitatii, probleme ORL repetate etc.

La copii: deviatii ale coloanei vertebrale, tulburari de comportament, de vorbire, dificultati scolare prin diminuarea concentrarii, incontinenta juvenila nocturna, boli repetate etc.

Prin eficacitatea permanent dovedita, metoda Osteosan ofera corpului omenesc un mai mare potential vital. Ajuta deasemenea, in procesul de invatamint si sportul de performanta.